/* Eidogo beagyazashoz */

Hát az biztos, hogy még sosem vártam ennyire az iskolakezdést, pontosabban fogalmazva még sosem vártam az iskolakezdést. Szeptember 1.-jén kezdődik az iskola a Big Cycle versennyel, ahol el fog dőlni, hogy ki melyik ligában fog kezdeni. A verseny után elkezdődik a szezon, 6 fős ligák lesznek, így 2 és fél naponta lehet feljutni, vagy leesni egy másik ligába, ezek a partik 1 óra főidővel és 30 mp byo-yomi-val mennek. Ezen kívül lesz még egy rapid partink minden reggel, így 8:30-tól 21:00-ig az iskolában leszek minden hétköznap. A hétvége sajnos üres, vagyis talán lesz valami csapatverseny féleség, nem tudom... Mindenesetre meccsek nélkül nem tudom, hogyan töltök ki 12 órát anélkül, hogy felrobbannának az agysejtjeim. 

Peking is undorító, de per pillanat egy fokkal jobbnak tűnik mint Xian, még a levegő sem olyan elviselhetetlen, bár tény, hogy folyton büdös van, de ősszel, télen még sokkal rosszabb lesz a szmog. Egyesek szerint a maszkban meg nehéz lélegezni, szóval az se biztos, hogy hordani fogom... 

Itt még kevésbé vannak felkészülve a külföldiekre, ott volt legalább egy olasz étterem, itt semmi, csak kínai angolul nem beszélő éttermek hada, meg egy mcdonalds és egy kfc, a főzésre meg inkább nem is gondolok, mert nagyon sok idő lenne, pláne hogyha beleszámoljuk a kínai boltban való lehetetlen bevásárlást. 

Wifink még nincsen a lakásban, majd lesz, egyszer. Most az iskolából írok, itt van wifi, a székek, táblák jók, az asztalok nagyon jók, a kövek nem, jobb féle műanyag kövek.

Van drága jó western toiletünk a lakásban, csak a papírt nem lehet lehúzni rajta, mert eldugul, na most ki lehet találni, hogy ez milyen következményekkel jár.

Nagyon nem kellemes itt az élet, de eszemben sincsen hazamenni idő előtt.

Szerző: Bovdo  2018.08.25. 08:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bovdogo.blog.hu/api/trackback/id/tr9014201263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása