/* Eidogo beagyazashoz */

Tegnap Armel David Wolff, 4D. Fekete voltam, sanrensei-tsukegirit játszottam, teljesen jól működött, az történt amit én akartam, végig támadtam az egész meccs alatt, csakhogy amikor 100%-os bizonyossággal megölhettem volna, inkább nem tettem meg... Még így is nyerésre álltam 10 ponttal kb. de a végjáték elején sikerült belépnem egy sentét ami nagyon nem volt sente, így kikaptam egy totálisan megnyert partiban 4,5-el.

Tegnap még volt villámlás, 5 forduló, H-4-es hendikep, 6-os csoportok, 10 perc abszolút idő, adtam 8 követ 2-szer, két 1d-s egálból, meg egy 6d-s, megnyertem mindet, de ez csak a kedvemen javított egy kicsit.

Este Ching Yu Chen 2p ellen nyertem 3 kőből.

Ma Ofer Zivony 4d, fehér voltam, az elején nagyon jól álltam, de sajnos egy ugrálós folyamat után meg lettem ölve, kicsit váratlanul, kózhattam volna de inkább megpróbáltam tisztán élni, meghaltam, a másik oldalon volt egy óriás területem, neki meg az én hullámmal szomszédos alakzata, így abból próbáltam kihozni egy semedori-t, de hosszas harc után nem sikerült, feladtam. Huh, már nagyon elegem van magamból...

Na és a slusszpojjén! Lightning finals, kit kaptam csoportelsőként, na kit?? Kim Young Sam 7d. Totál nyerésre álltam vezettem vagy 40 ponttal, de persze jöttek az overplay-ek csőstül, és no time-ban nem sikerült kezelnem őket, így kikaptam.

De legalább levertem még egy profit, Zhang Dongyue 5p, 2 kőből, erősebbnek hitt, egy mukkot nem tud angolul, úgyhogy még tolmács is kellett, meg visszavágót kért későbbre.

Teniszezni nem sikerült a nagy esőtől,m úgyhogy már nagyon ki vagyok tőle, no meg amúgy is, bár most már nem érdekel az egész, vagyis érdekel, meg nyilván mindig próbálok majd nyerni, csak már nem aggódok, már nem az 5d a cél erre az EB-re, hanem a 3d, legalábbis az irányzék.

Holnap szünnap, úgyhogy 13-as verseny lesz, ott kéne virítani valamit..

KGS-en fent lesznek a gyalázatos meccseim, amire emlékszek belőlük.

Szerző: Bovdo  2014.07.29. 20:37 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bovdogo.blog.hu/api/trackback/id/tr426557687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KKP 2014.07.30. 09:51:33

A második fordulós parti linkje a gokifu-n:
gokifu.com/share/1viz
Bár ehhez nincs megadva a résztvevők neve.

A harmadik fordulós partiból még kevesebb van meg:
gokifu.com/share/1vj0
süti beállítások módosítása