/* Eidogo beagyazashoz */

Megfigyelve, hogy én vagyok a 2. legerősebb 4 dannal nevező ember, jó lenne elérni az 5 dant ezalatt a két hét alatt, vagy legalább megközelíteni.

Főverseny, 1, for.: Erik Ouchterlony svédországból, 3d de 4 dannal nevezett.

Fehérrel voltam, Takamokut és Ootakamoku-t játszottam (5-4, 6-4). Alapjában véve tartani is tudtam a stratégiámat, hogy erőre játsszak, de nem rajta múlott, vitte az oldalakat több helyen is, aminek nem örülök soha, mert azt nekem kell, no mindegy, két nagy fal a center felé megvolt, plusz még egy jó fix terület is pluszba. Vezettem. Aztán elkezdtem overplayekkel vagdosódni, fölöslegesen, a vége az lett hogy megéltem, de nem boldogan, kifelé kapott egy beton falat, és már ugrott is be a centerembe, de még így is vezettem vaqy, tíz ponttal, kicsivel később egy nagyon rosszkor meglépett tenuki következtében, egyszerűen csak elhalálozott egy 7 köves alakzatom. Szörnyű helyzet, ki kellett néznem magamnak egy óriás sárkányt aminek nincsen két szeme, megtettem, ő nem félt eléggé, nem élt meg időben, úgyhogy meghalt vagy 30 köve, és feladta. 

Hát, a rapidot inkább nem is részletezném...

30 perc abszolút, úrristen, ezt úgy kell elképzelni, hogy 20% gó játékerő, 20% szerencse, és 60% játékidő stratégiai megoldások (lépj nagyon gyorsan, mert akkor folyton az ellenfelednek megy az ideje.).

1 győzelem, 1 vereség.

Nem fogom fölpakolni a partikat a gokifura, mert fölösleges, Bovdom név alatt a KGS-en megtaláljátok a főverseny partijaimat, legalábbis amire emlékszek belőle.

Kicsit rövid lett a bejegyzés, de fél óra és forduló, úgyhogy már itt se vagyok.

Szerző: Bovdo  2014.07.28. 07:53 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bovdogo.blog.hu/api/trackback/id/tr876550645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KKP 2014.07.28. 09:22:52

A parti linkje a gokifun:
gokifu.com/share/1vhg

Azért jobb ezen megnézni, mert ehhez nem kell olyan progi ami sgf-et tud megnézni.
süti beállítások módosítása